Gunnar Söderberg

gunnar_stor

Föreläsare och utbildare

Förbättringsverket

www.gonnarsoderberg.se

Gunnar är coach, konsult och föreläsare som kommer in när organsationer vill öka sin kreativitet eller produktivitet. Han har en teoretisk grund i arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarskap och många praktiska verktyg från bland annat gamificationområdet där man tar tekniker från spel över till både arbetslivet och pedagogiken. Även om ha i grunden är kommunikatör, har han mer arbetat som och med chefer hos bland annat Ledarna och Unionen chef.

”Columbi är för mig ett sätt att snabbare kunna komma att hjälpa organsationer med att arbeta med orsaken till problem, utan att först spendera tid på att bekämpa det som är symptom på vad som är det som stör produktiviteten.”

Innan alla uppdrag gör Gunnar en grundläggande kundanalys där Columbi tillhör favoritverktygen och sedan designar han ett unikt upplägg för varje uppdrag. Det kan vara från en timmes föreläsning till återkommande heldagar av workshops. En hel del handlar också om att förankra förändringar i verksamheten, parallellt med att öka motivationen direkt.